23 μαγευτικές ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου για προπονητές

23 μαγευτικές ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου για προπονητές

Oktober 3, 2022 0 Von admin

Είτε είστε life coach, πνευματικός προπονητής, business coach είτε η ειδικότητά σας βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο, το blogging είναι το ιδανικό μέρος για να σας βρουν οι ιδανικοί πελάτες σας.

Οι άνθρωποι αναζητούν την εξειδίκευσή σας – και υπάρχουν πολλά αναξιοποίητα θέματα που θα σας βοηθήσουν όταν πρόκειται να εμφανιστείτε στο Google και να αποκτήσετε οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Όταν λαμβάνετε περισσότερες προβολές στις αναρτήσεις του ιστολογίου σας, αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι πιθανοί πελάτες ονείρων θα μάθουν για την τεχνογνωσία σας.

Διαβάστε στη συνέχεια: Ιδέες αναρτήσεων ιστολογίου για φωτογράφους

Ας βουτήξουμε λοιπόν σε αυτή τη μεγάλη λίστα με δημιουργικές ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου για προπονητές:

1. Πώς διαχειρίζεστε το πρόγραμμά σας ως προπονητής (εισάγετε ειδικότητα).

Είτε πρόκειται για μια μέρα στη ζωή είτε για μια πρωινή ρουτίνα, σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι.

Λατρεύω αυτό από Shannon, ο Διευθύνων Σύμβουλος του The Social Bungalow.

Δείξτε μας πώς διαχειρίζεστε τη μέρα σας και φροντίστε τον εαυτό σας ως προπονητή.

Και ως προπονητής είσαι πρότυπο. Το να μοιράζεστε τον εαυτό σας ως παράδειγμα είναι ένας καλός τρόπος για να δώσετε μια γεύση του χαρακτήρα σας και του τρόπου με τον οποίο περπατάτε.

2. Γίνετε ευάλωτοι και μοιραστείτε το ταξίδι σας

Ποια είναι η ιστορία σου? Πόντοι μπόνους αν είχατε φωτογραφίες και αναλύστε τις με ευανάγνωστο τρόπο.

Οι προπονητές έχουν συχνά τις καλύτερες ιστορίες προσωπικής μεταμόρφωσης. Μοιραστείτε το ταξίδι σας σε μια ανάρτηση ιστολογίου και μοιραστείτε φωτογραφίες από το πριν και το μετά.

Εάν έχετε επίσης ένα podcast ή δημοσιεύσεις στο Instagram σχετικά με αυτό, ενσωματώστε τις στη δημοσίευση!

3. Στα παρασκήνια δείτε πώς διευθύνετε έναν τομέα της προπονητικής επιχείρησής σας

Είτε η επιχείρηση είναι ο τομέας της προπόνησης σας είτε όχι, σε όλους αρέσει η καλή εμφάνιση στα παρασκήνια.

Δείξτε πώς είναι να συνεργάζομαι μαζί σας ή πώς φαίνεται να δημιουργείτε ένα πρόγραμμα καθοδήγησης – αλλά μην το κάνετε για εσάς. Εάν κάποιος σας βρίσκει στο Google, δεν έχει ιδέα ποιος είστε ακόμα – κάντε το να ισχύει για αυτόν.

Συμπεριλάβετε τις αποδείξεις! Δηλαδή, δώστε τους στιγμιότυπα οθόνης και εικόνες που δείχνουν πώς φαίνεται αυτό *στην πραγματικότητα*.

Ίσως αυτές οι παρασκηνιακές αναρτήσεις να μοιάζουν…

 • Μοιραστείτε τι κάνουν τα μέλη της ομάδας σας
 • Πώς να δημιουργήσετε ένα μάθημα μέσα στην πλατφόρμα μαθημάτων που χρησιμοποιείτε
 • Πώς οργανώνετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης για τους νέους πελάτες σας καθοδήγησης
 • Πίσω από τα παρασκήνια δείτε τον πίνακα εργαλείων Client στο ClickUp

4. Μοιραστείτε μια ημι-αμφιλεγόμενη άποψη

Είναι πιθανό να αισθανθήκατε ότι σας καλούν να ασχοληθείτε με την προπονητική επειδή έχετε μια άποψη που αισθάνεστε ότι σας οδηγούν να βοηθήσετε τους άλλους να επιτύχουν.

Προηγηθείτε με το πιο αμφιλεγόμενο σημείο. Ωστόσο, φροντίστε να μην παραπλανήσετε. Η Google δεν επιβραβεύει τους τίτλους clickbait.

Εδώ είναι ένας οδηγός για γράφοντας για αμφιλεγόμενα θέματα ο σωστός τρόπος.

5. Δώστε μια μελέτη περίπτωσης πελάτη

Καταφέρατε να οδηγήσετε τους πελάτες σας σε μια μεταμόρφωση; Το ελπίζω!

Παρουσιάστε ένα παράδειγμα πελάτη καθοδήγησης που είχε επιτυχία με τη συνεργασία μαζί σας. Πού ήταν από πριν; Πώς φαίνεται αυτό τώρα; Κατάφεραν να βγάλουν περισσότερα χρήματα; Δουλέψτε μέσα από μπλοκ νοοτροπίας για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Περιγράψτε τη μεταμόρφωση.

Λάβετε πρώτα άδεια από τους πελάτες σας, φυσικά.

6. Μοιραστείτε το πλαίσιο σας

Εάν έχετε ένα ιδιόκτητο πλαίσιο, δώστε τους μια γεύση από το πώς φαίνεται αυτό. Προφανώς, μερικά από αυτά θα διατηρηθούν στους πελάτες σας που πληρώνουν, αλλά δώστε τους μια αίσθηση του πόσο διαφορετική είναι η συνεργασία μαζί σας.

7. Απαντήστε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση ιστολογίου απαντώντας σε μερικές από τις συχνές ερωτήσεις σας; Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρόνο στα DM, καθώς θα μπορείτε να τους δώσετε μια λεπτομερή ανάρτηση ιστολογίου, αλλά θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε τους ανθρώπους στις απαντήσεις, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να σας ρωτούν.

Μπορείτε να κάνετε μια ολόκληρη ανάρτηση ιστολογίου για μία ερώτηση – εάν χρειάζεται, αλλά πιθανότατα έχετε μερικές ερωτήσεις που μπορούν να συγκεντρωθούν σε έναν πιο συνεκτικό οδηγό.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα μερικών θεμάτων που μπορούν να συνδυαστούν σε μία ανάρτηση:

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός θεραπευτή και ενός προπονητή ζωής;
 • Πότε πρέπει να δω έναν θεραπευτή αντί για έναν προπονητή ζωής;
 • Σε τι μπορεί να με βοηθήσει ένας προπονητής ζωής;
 • Πώς να καταλάβω αν η συνεργασία με έναν προπονητή ζωής είναι κατάλληλη για μένα

8. Μοιραστείτε για μια πρακτική νοοτροπίας που κάνετε

Οι άνθρωποι αγαπούν τις νέες, μικρές ιδέες που μπορούν να εφαρμόσουν – μοιραστείτε μια μικρή πρακτική νοοτροπίας που αγαπάτε.

Είτε είστε προπονητής ζωής είτε όχι, η εργασία νοοτροπίας εμπλέκεται σε κάθε προπόνηση. Σε ποια μικρή περιοχή μπορείτε να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου; Δώστε λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί είναι σημαντικό, πώς το ενσωματώνετε, πώς άλλαξε τη ζωή σας και πώς μπορούν να το εφαρμόσουν μόνοι τους.

9. Σύνοψη πόρων & συστάσεων

Μια συλλογή ιδεών για αναρτήσεις ιστολογίου θα μπορούσε να είναι:

 • Blogs
 • Podcasts
 • Ενημερωτικά δελτία
 • Εφαρμογές
 • Τηλεοπτικές εκπομπές

Μια συλλογή προτάσεων που έχουν αλλάξει τη ζωή ή την επιχείρησή σας – ή που θεωρείτε ότι οι ιδανικοί πελάτες σας θα απολάμβαναν ή θα τους φανούν χρήσιμους. Θα επέλεγα να το προσανατολίσω σε έναν τομέα στον οποίο βρίσκεται η εξειδίκευσή σας, όπως τα „Καλύτερα Podcasts νοοτροπίας“.

Εάν είστε συνεργάτης της Amazon, χρησιμοποιήστε αυτούς τους συνδέσμους συνεργατών!

10. Μοιραστείτε τα προϊόντα που σας βοηθούν να διευθύνετε την επιχείρησή σας προπονητών

Παρόμοια με τα παραπάνω, κάντε μια λίστα με τα προϊόντα που δεν μπορείτε να ζήσετε στην επιχείρησή σας. Είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να δείξετε μια ματιά στα παρασκήνια της επιχείρησής σας – και να εξυπηρετήσετε άλλα άτομα που θέλουν να κάνουν το ίδιο.

11. Κάντε μια συλλογή για να μοιραστείτε τα χαρακτηριστικά σας

Παίρνετε πολλές συνεντεύξεις podcast; Δώστε μας ένα „10 Καλύτερες Συνεντεύξεις Podcast στο (το εξειδικευμένο σας θέμα).“ Ή, ίσως είναι ιστολόγια επισκεπτών ή άρθρα στα οποία έχετε προβληθεί.

Και μοιραστείτε μερικές από τις συνεντεύξεις σας εκεί, καθώς και άλλους κορυφαίους ειδικούς. Αυτό σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε ένα άλλο σημείο για τις προηγούμενες συνεντεύξεις σας και σας δείχνει ότι κάνετε επίσης την έρευνά σας και ακούτε άλλα άτομα στο πεδίο.

12. Κατατάξτε κάτι στον κλάδο σας

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να αναφέρετε στον κλάδο και την κατάταξή σας; Πρόσφατα διάβασα πολλά άρθρα σχετικά με την κατάταξη των άλμπουμ της Taylor Swift. Υπάρχει κάτι που ευθυγραμμίζεται με αυτό που κάνετε και θα μπορούσατε να κάνετε μια λίστα κατάταξης;

Για παράδειγμα, εάν είστε προπονητής υγείας, θα μπορούσατε να κάνετε μια κατάταξη με τα καλύτερα υγιεινά σνακ στο Trader Joe’s. Ή, ίσως οι καλύτερες μάρκες Kombucha για την υγεία του εντέρου σας.

13. Δώστε έναν οδηγό βήμα προς βήμα

Από όλες τις ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου, μου αρέσει περισσότερο μια καλή, κλασική ανάρτηση. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό, ειδικά αν είναι ένας τρόπος για τον οποίο σας ρωτούν πάντα οι ακόλουθοί σας στο Instagram.

Εάν είστε προπονητής στο Instagram, δώστε έναν οδηγό για το πώς να δημιουργήσετε εντυπωσιακά στιγμιότυπα ιστορίας Instagram χρησιμοποιώντας το Canva. Ή αν είστε προπονητής υγείας, δώστε μας έναν οδηγό για το πώς να διαβάζουμε σωστά τις ετικέτες στο παντοπωλείο.

Δώστε μας τις λεπτές λεπτομέρειες, ώστε να έχουμε μια μικρή νίκη – και νιώθετε ότι μας βοηθάτε ήδη δωρεάν, οπότε φανταστείτε πώς θα μας βοηθήσετε με πληρωμένη ιδιότητα!

14. Μοιραστείτε τις πιο ενημερωμένες τάσεις του κλάδου

Γίνετε το άτομο που γνωρίζουν ότι ο κόσμος γνωρίζει πάντα ότι νέο υπάρχει. Και πάλι, εάν είστε προπονητής στο Instagram, μπορείτε να μοιραστείτε σχετικά τελευταίες αλλαγές αλγορίθμου του 2022?

Τι γίνεται με τα νεότερα χαρακτηριστικά που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα; Μείνετε ενημερωμένοι για τα πιο πρόσφατα και μοιραστείτε μαζί μας πώς λειτουργούν αυτές οι νέες ενημερώσεις και γιατί χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας ως προπονητή για να μας καθοδηγήσετε στην πορεία!

15. Επεκταθείτε στις καλύτερες αναρτήσεις σας στο Instagram

Δείτε τις κορυφαίες αναρτήσεις σας στο Instagram – και δείτε αν μπορείτε να τις επεκτείνετε για να κάνετε μια συναρπαστική ανάρτηση ιστολογίου.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσετε από την αρχή σε όλο το περιεχόμενο του ιστολογίου σας. Οι πιθανότητες είναι να έχετε πολύ ωραίο περιεχόμενο που αξίζει το ιστολόγιο μέσα στις λεζάντες σας στο Instagram. Πιάστε τα – και βάλτε τα σε ένα έγγραφο, όπου μπορείτε να το επεκτείνετε.

16. Δώστε μια άποψη για την τρέχουσα ποπ κουλτούρα

Λατρεύουμε μια σχετική ανάρτηση ιστολογίου. Μπορείτε να τραβήξετε το Euphoria ή μια δημοφιλή εκπομπή του Netflix της στιγμής – ή κάτι σχετικό στην τρέχουσα ποπ κουλτούρα και να το κάνετε σχετικό με αυτό που κάνετε;

Για παράδειγμα, μπορείτε να μιλήσετε για ψυχική υγεία και Ευφορία; Ή μιλήστε για το Love Is Blind από την οπτική σας ως προπονητής σχέσεων;

Αυτά θα έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής – αλλά δίνει συνάφεια.

17. Μοιραστείτε για μια κοινή ένσταση

Ως προπονητής, υπάρχουν πιθανώς μερικές ενστάσεις που ακούτε συχνά όταν πρόκειται να συνεργαστείτε μαζί σας.

Ίσως είναι η επένδυση ή η χρονική δέσμευση. Αντιμετωπίστε τις αντιρρήσεις κατά μέτωπο – και δώστε τους μια πραγματική κατανόηση του γιατί ξέρετε τι μιλάτε.

18. Μοιραστείτε ένα κοινό εμπόδιο για τους υποψήφιους πελάτες σας

Τι είναι κάτι που αναζητούν οι άνθρωποι – για το οποίο χρειάζεται βοήθεια το κοινό σας; Τι πρέπει να έχουν κάνει πριν συνεργαστούν μαζί σας;

Ίσως είστε προπονητής TikTok και το κύριο εμπόδιο για το οποίο ακούτε είναι να βρείτε πώς να βρείτε τους καλύτερους ήχους TikTok. Ή, ίσως έχει να κάνει με το πώς να τραβήξετε πραγματικά την προσοχή κάποιου στην εφαρμογή – επειδή τα βίντεό τους συνεχίζουν να έχουν χαμηλές προβολές.

Δώστε τους μια νίκη. Δείξτε τους έναν ή πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο – και μόλις το κάνουν, ίσως είναι πιο έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί σας.

Πόντοι μπόνους, εάν έχετε δωρεάν, μπορείτε να ενσωματώσετε που σχετίζονται με την επίλυση αυτού του εμπόδιο.

20. Προτροπές περιοδικών

Μπορείτε να μοιραστείτε μερικές ζουμερές προτροπές ημερολογίου που χρησιμοποιείτε στην προπόνησή σας; Επίσης, τα εισαγωγικά είναι πάντα υπέροχα για το Pinterest!

Υπάρχουν χίλιες προτροπές σε περιοδικά εκεί έξω, οπότε σκεφτείτε μια οπτική γωνία που σχετίζεται καλά με τον τρόπο που εξυπηρετείτε.

21. Γράψτε για τα πρέπει και τα μη

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει και ποια δεν πρέπει να κάνετε όταν πρόκειται για αυτό που προπονείτε;

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλές παρανοήσεις στον κλάδο σας – διευκρινίστε τις και μοιραστείτε ότι γνωρίζετε για τι πράγμα μιλάτε.

22. Βαθιές καταδύσεις και οδηγοί

Μπορείτε να μας δώσετε έναν πλήρη οδηγό για κάτι που σας ενδιαφέρει προπονητική θέση? Κάντε αυτή μια από τις πιο ισχυρές αναρτήσεις ιστολογίου σας – και δώστε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, αν θέλετε αυτό να είναι ένα άρθρο που αξίζει την κατάταξη.

Και επειδή αυτό θα είναι ένα για το οποίο θα καταβάλετε πολλή προσπάθεια, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας για να δείτε εάν μπορείτε να κατατάξετε. Περισσότερα για αυτό στο επερχόμενο μάθημα Blogging Goals.

23. Δώστε μας ιδέες

Το αγαπημένο μου είδος αναρτήσεων είναι λίστες με πολλές ιδέες, αν δεν μπορούσατε να το καταλάβετε αυτό μέχρι τώρα με αυτά που δημοσιεύουμε εδώ στους Στόχους Ζωής! Μοιραστείτε τις ιδέες που έχετε στον κλάδο σας.

Ως προπονητής σχέσεων, δώστε μας τις καλύτερες ιδέες για ραντεβού σε εσωτερικούς χώρους. Ή, ως Προπονητής Mindfulness, δώστε μας όλες τις τεχνικές διαλογισμού. Σε όλους μας αρέσει να ακούμε νέες ιδέες, ειδικά πράγματα που δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ. Γι‘ αυτό, γίνετε δημιουργικοί με αυτό!

Αποθηκεύστε αυτήν την ανάρτηση για αργότερα, έτσι, όποτε βρίσκεστε σε δύσκολη θέση στο blogging, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου για να δουλέψετε.


Εάν σας άρεσε αυτή η λίστα με ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου, επισκεφθείτε το Instagram μου για περισσότερα ιδέες και συμβουλές για το blogging!

Καρφιτσώστε αυτό για αργότερα!