Πώς το Cathay Pacific είναι καλύτερο για φοιτητές

Πώς το Cathay Pacific είναι καλύτερο για φοιτητές

Mai 23, 2022 0 Von admin

Η Cathay Pacific είναι μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες με απίστευτες υπηρεσίες στον κόσμο. Προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για όλους τους πελάτες της ακόμα κι αν είστε φοιτητής.

Έχει ένα φοβερό πακέτο για φοιτητές σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές μπορούν να ταξιδέψουν σε 180 χώρες με διακεκριμένες υπηρεσίες του Cathay Pacific.

Εάν πρόκειται να σπουδάσετε στο εξωτερικό, να κάνετε φοιτητικό ταξίδι ή να επιστρέψετε στο σπίτι μετά από ένα χρόνο για να συναντηθείτε με την οικογένειά σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές στο Cathay Pacific. Στο παρακάτω ιστολόγιο, θα πω πώς η Cathay Pacific κάνει καταπληκτικά πράγματα για μαθητές σε όλο τον κόσμο.

Εικόνα από Kevin Bosc μέσω Unsplash

Πώς μπορείτε να βγάλετε φοιτητικό εισιτήριο

Εάν είστε φοιτητής και θέλετε να πάρετε το εισιτήριο για αυτόν, πρέπει να προσκομίσετε μια έγκυρη διεθνή φοιτητική κάρτα, φοιτητική βίζα ή μια επιστολή αποδοχής από το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο στο οποίο σπουδάζετε αυτήν τη στιγμή στο αεροδρόμιο.

Εάν δεν έχετε το παραπάνω έγγραφο, τότε δεν θα βρίσκεστε στην κατηγορία φοιτητής, ωστόσο είστε φοιτητής. Τα επαληθευμένα έγγραφα απαιτούνται για τη λήψη των φοιτητικών εισιτηρίων και όλων των άλλων πρόσθετων παροχών. Εάν έχετε όλα τα έγγραφα, μπορείτε να απολαύσετε το προσφορά φοιτητικών πτήσεων στο Cathay Pacific.

Βασικά πακέτα για φοιτητές

Υπάρχουν τρία βασικά πακέτα που προσφέρει η Cathay Pacific στους μαθητές.

Ελαφρύ πακέτο

Στην προσφορά ελαφρού πακέτου, ένας μαθητής μπορεί να έχει μαζί του 1 πακέτο από τα 7 κιλά. Ονομάζεται χειραποσκευή. Εάν είστε φοιτητής και πηγαίνετε για σύντομο χρονικό διάστημα στο σπίτι ή τις διακοπές σας, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το πακέτο.

Εκτός αυτού, μπορείτε να πάρετε μαζί σας μία παραδοτέα αποσκευή βάρους 23 κιλών.

Απαραίτητο πακέτο

Αν θέλετε να πάτε σπίτι για μερικούς μήνες, τότε το απαραίτητο πακέτο είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Γιατί όταν αποφασίζεις για μια μακρά διαμονή, κουβαλάς περισσότερες αποσκευές μαζί σου.

Στην βασική συσκευασία, μπορείτε να μεταφέρετε μία χειραποσκευή βάρους 7 κιλών. Επιπλέον, σας προσφέρεται να μεταφέρετε τις 2 παραδοτέες αποσκευές βάρους 23 κιλών η καθεμία. Αυτή η προσφορά σάς επιτρέπει να πάρετε περισσότερα πράγματα μαζί σας. Μπορείτε να αγοράσετε πολλά δώρα για την οικογένεια και τους φίλους σας επειδή έχετε αρκετή χωρητικότητα.

Συσκευασία Flex

Εάν είστε τολμηροί και πηγαίνετε να εξερευνήσετε νέα μέρη, πρέπει να έχετε πολλά πράγματα μαζί σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε το πακέτο flex.

Το πακέτο flex είναι παρόμοιο με το βασικό πακέτο όσον αφορά τη χωρητικότητα βάρους. Μπορείτε να πάρετε 1 χειραποσκευή 7 κιλών και 2 παραδοτέες αποσκευές 23 κιλών η καθεμία. Το βάρος είναι παρόμοιο, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές σε άλλα πράγματα που θα σας πω αργότερα σε αυτό το blog.

Παραδοτέες αποσκευές φοιτητικού ναύλου

Εάν έχετε ένα βασικό ή flex πακέτο, τότε μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες παροχές. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα απαραίτητο πακέτο, μπορείτε να πάρετε επιπλέον αποσκευές 23 κιλών, αλλά αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για τους φοιτητές με προορισμό τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Εάν έχετε πακέτο flex, μπορείτε να μεταφέρετε μία επιπλέον αποσκευή 23 κιλών για όλους τους προορισμούς. Αυτή είναι μια αποκλειστική προσφορά που σχετίζεται μόνο με τα δύο πακέτα.

Τιμές για αλλαγές πτήσεων

Αν αλλάξετε πτήση, το Cathay pacific σας βοηθάει άμεσα με λίγα χρήματα. Μπορείτε να αλλάξετε τον προορισμό σας αποτελεσματικά για να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία.

Εάν έχετε το ελαφρύ πακέτο, τότε οι χρεώσεις αλλαγής πτήσης θα είναι 50 δολάρια κάθε φορά. Η διαδικασία στο Cathay Pacific είναι πολύ βολική. Εάν έχετε ένα απαραίτητο πακέτο όταν πρέπει να πληρώσετε 20 δολάρια για αλλαγές πτήσης.

Αλλά αν πρόκειται να πάτε με το πακέτο flex, η Cathay Pacific θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσία αλλαγής πτήσης. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε κρυφές χρεώσεις για αυτό το σκοπό.

Αλλαγές πτήσης αυθημερόν και προεπιλογή θέσης

Εάν διαθέτετε βασικό ή ευέλικτο πακέτο, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση σας πριν από την πτήση. Αλλά εάν έχετε ένα ελαφρύ πακέτο, αυτή η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη για εσάς στο Cathay Pacific.

Αν θέλετε αλλαγές πτήσης αυθημερόν, τότε θα πρέπει να αποκτήσετε το πακέτο flex γιατί, με δύο άλλα πακέτα, όπως το βασικό και το ελαφρύ, δεν θα μπορούσατε να απολαύσετε αυτήν την προσφορά.

Εάν είστε παντρεμένος φοιτητής

Εάν είστε παντρεμένοι και έχετε ένα παιδί, τότε η Cathay Pacific θα προσφέρει φαγητό στα παιδιά σας. Μπορείτε να ζητήσετε οποιοδήποτε παιδικό γεύμα. Το προσωπικό κατά την πτήση φροντίζει για το φαγητό των παιδιών σας. Εάν το παιδί σας θέλει ζεστό γάλα, θα σας σερβίρει ζεστό γάλα. Εάν το παιδί σας είναι λάτρης της σοκολάτας, θα του προσφέρουν σοκολάτες διαφορετικών γεύσεων.

Εκτός από το γεύμα, αν θες επιπλέον πάνες, σου προσφέρουν. Όλα είναι εδώ για τα παιδιά σας, γι‘ αυτό μην ανησυχείτε αν ξεχάσετε κάποια παιδικά είδη. Έχουν πολλά πράγματα που χρειάζονται για τα παιδιά σας. Μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι αν ταξιδεύετε στο Cathay Pacific.

Άλλες υπηρεσίες στο Cathay Pacific

Μπορείτε να απολαύσετε πολλά άλλα προνόμια για να πετάξετε με το Cathay Pacific

Ψυχαγωγία
Οι υπηρεσίες εντός και εκτός πτήσης είναι καταπληκτικές στο Cathay Pacific. Αν θέλετε κάτι επιπλέον, μπορούν να σας το κανονίσουν.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, έχουν λίστες με παλιές και νέες ταινίες, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε καθ‘ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Σας παρέχουν ποιοτικά ακουστικά. Έχουν μια λίστα με τα παιχνίδια στο αεροπλάνο. Εάν εσείς ή τα παιδιά σας είστε λάτρεις των παιχνιδιών, μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι. Το Cathay Pacific έχει όλα τα πράγματα για τη διασκέδασή σας.

Αν μιλήσω για το προσωπικό εδάφους, θα μείνετε ευχαριστημένοι. Το προσωπικό εδάφους είναι πολύ συνεργάσιμο και επαγγελματικό. Σε βοηθούν και σηκώνουν τις αποσκευές σου. Εάν θέλετε να συσκευάσετε οτιδήποτε, βοηθούν στη συσκευασία των αντικειμένων. Στο Cathay Pacific lounge, μπορείτε να πάρετε μερικά ποτά υγείας

Καμία καθυστέρηση στις πτήσεις με τα καλύτερα αεροπλάνα

Το Cathay Pacific έχει λίγα καθυστερήσεις πτήσεων. Έχει το μικρότερο ρεκόρ καθυστέρησης στον κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται για καθυστερήσεις πτήσεων, αλλά αν βρίσκεστε στο Cathay Pacific, σημαίνει ότι είστε στην ώρα σας στον προορισμό σας. Η Cathay Pacific έχει τα καλύτερα και πιο εξελιγμένα αεροπλάνα στο υπόστεγο της. Δεν καταφέρατε να παρατηρήσετε την καθυστέρηση λόγω τεχνικών προβλημάτων με τα αεροπλάνα.