Ανακαλύψτε ντόπιους Κολομβιανούς καλλιτέχνες σε αυτά τα κολομβιανά μουσεία τέχνης

Ανακαλύψτε ντόπιους Κολομβιανούς καλλιτέχνες σε αυτά τα κολομβιανά μουσεία τέχνης

April 28, 2022 0 Von admin

Αν είστε παθιασμένοι με καλλιτέχνες από τη Λατινική Αμερική, η επίσκεψη σε μουσεία τέχνης μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε επαφή μαζί τους. Η Κολομβία έχει πολλά μουσεία τέχνης που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με καλλιτέχνες από πολύ παλιά.

Ωστόσο, με τόσους πολλούς καλλιτέχνες και μουσεία, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια να επικεντρωθούμε στην επίσκεψη. Ευτυχώς, σας έχουμε καλύψει.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τα 4 καλύτερα μουσεία τέχνης στην Κολομβία και τι διαθέτουν, ώστε να αποφασίσετε αν είναι οι σωστές επιλογές για εσάς.

Μουσείο Μποτέρο της Τράπεζας της Δημοκρατίας

Το 2000, ένας άνδρας γνωστός ως Φερνάντο Μποτέρο έκανε δωρεά πάνω από 200 έργα τέχνης στην Τράπεζα της Δημοκρατίας. Από αυτή τη δωρεά ιδρύθηκε ένα μουσείο.

Το μεγαλύτερο μέρος της τέχνης ήταν τα έργα του και ένα μείγμα από γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής και διάφορα σχέδια που είχε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, είχε και μια συλλογή σπάνιων έργων τέχνης.

Μερικοί καλλιτέχνες και έργα που μπορείτε να περιμένετε να βρείτε στο μουσείο τέχνης:

  • Πικάσο
  • Leger
  • Νταλί
  • Ο Φρόυντ
  • Μπέικον
  • Ντέφι Τσιγγάνος
  • κι αλλα

Θεωρείται πλέον μια από τις σημαντικότερες δημόσιες συλλογές τέχνης στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής και το επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο, καθώς και πολλοί ντόπιοι.

Από το άνοιγμα της, η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όποιον θέλει να την επισκεφτεί δωρεάν 6 ημέρες την εβδομάδα καθώς είναι κλειστή κάθε Τρίτη.

Το προσωπικό είναι επίσης παθιασμένο και πολύ εξυπηρετικό, περισσότερο από πρόθυμο να μιλήσει για όλη την τέχνη εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες.

Μουσείο Σάντα Κλάρα

Αν θέλετε ένα μείγμα τοπικών καλλιτεχνών και ένα ιστορικό μουσείο, αξίζει να δείτε το Museo Santa Clara. Είναι ένα όμορφο στολισμένη εκκλησία που υιοθετήθηκε και μετατράπηκε σε μουσείο χάρη στην κυβέρνηση της Κολομβίας.

Διάφορος εικόνες και γλυπτά αγίων και άλλες ιερές εικόνες είναι διαθέσιμες σε όλο το μουσείο. Υπάρχουν ακόμη και διαδραστικές περιηγήσεις διαθέσιμες στα ισπανικά, αγγλικά, γαλλικά και πορτογαλικά, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους καλλιτέχνες και τα κτίρια.

Ακόμη και εκείνοι που δεν είναι θρησκευόμενοι λένε ότι αξίζει την επίσκεψη. Το κτίριο συχνά περιγράφεται ως κόσμημα ενώ οι εικόνες προκαλούν δέος. Μην αφήσετε το γεγονός ότι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη θρησκεία να σας αποθαρρύνει, καθώς είναι αρκετά εκπληκτικό για να προσελκύσει όποιον ενδιαφέρεται για την τέχνη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρητά στο χέρι και έχετε πολλά κολομβιανά πέσο μαζί σας. Αυτό το μουσείο έχει μια χρέωση και δεν θέλετε να φύγετε από την Κολομβία χωρίς να έχετε επισκεφτεί αυτό το όμορφο μουσείο τέχνης. Φρόντισε λοιπόν να έχεις χρήματα, ακόμα κι αν πρέπει να έχεις κάποιον να σου το στείλω.

Πέμπτο του San Pedro Alejandrino

Το Quinta de San Pedro Alejandrino είναι μια άλλη τοποθεσία που είναι ένας συνδυασμός ιστορικού και καλλιτεχνικού. Αυτό το μουσείο Κάποτε ήταν το σπίτι ενός άνδρα που ονομαζόταν Σάιμον Μπολιβάρ, που είναι πολύ γνωστός σε όλη τη χώρα. Το μεγάλο μουσείο που έγινε σπίτι διαθέτει πολλά γλυπτά του Μπολιβάρ, ​​που ήταν γνωστός ως ήρωας για την απελευθέρωση χιλιάδων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των Κολομβιανών, από την αποικιακή κυριαρχία.

Το σπίτι πέρασε από πολλά χέρια και χρησιμοποιήθηκε κυρίως για τη γεωργία μέχρι να γίνει μουσείο. Όχι μόνο λαμβάνετε την ιστορία του Simon Bolivar και του σπιτιού, αλλά μπορείτε να δείτε και πολλά διάσημα έργα τέχνης. Τα περισσότερα από αυτά είναι γλυπτά και διάφορες κατασκευές αφιερωμένες στον Μπολιβάρ και την ιστορία του.

Υπάρχουν διαθέσιμες περιηγήσεις στο ίδιο το σπίτι, καθώς και στους κήπους. Οι κήποι δεν ήταν εντυπωσιακοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς χρειάζονταν πολλή συντήρηση. Ωστόσο, ευτυχώς, άρχισαν να κάνουν επισκευές και ο κήπος έχει σχεδόν αποκατασταθεί στην παλιά του αίγλη.

Αν αυτό δεν σας αρκεί για την τέχνη και την ομορφιά, το σπίτι του Bolivar βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Museo Bolivariano, το οποίο έχει πολλούς Λατίνους καλλιτέχνες και τα έργα τους διαθέσιμα για προβολή. Υπάρχει τέχνη από χώρες όπως η Κολομβία, η Βενεζουέλα, ο Παναμάς, ο Εκουαδόρ, το Περού και η Βολιβία. Καθώς είναι τόσο κοντά, μπορείτε να επισκεφθείτε και τα δύο μουσεία εύκολα μέσα σε μια μέρα.

Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Ramirez Villamizar

Αυτό το μουσείο τέχνης, που εστιάζει στην τέχνη ενός ανθρώπου που είναι γνωστός ως Eduardo Ramirez Villamizar, βρίσκεται σε ένα αρχοντικό σχεδόν 500 ετών.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα μεγάλο μουσείο, που προσφέρει μόνο περίπου 40 έργα, όλα από τον ίδιο άνθρωπο. Ωστόσο, δείχνει την ανάπτυξη και την εξέλιξή του όλα αυτά τα χρόνια, και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην Κολομβία.

Ο Villamizar επικεντρώθηκε στην αρχιτεκτονική και τα γεωμετρικά σχήματα για να δημιουργήσει το έργο τέχνης του. Ωστόσο, ταξίδεψε πολύ σε όλη του τη ζωή και προσάρμοσε την τέχνη του καθώς ταξίδευε σε νέα μέρη και έμαθε περισσότερα. Βλέποντας όλα τα έργα του σε μια περιοχή, μπορείτε να κατανοήσετε τις λεπτές και όχι και τόσο λεπτές αλλαγές που συνέβησαν με την τέχνη του.

Θεωρείται πρωτοπόρος της μινιμαλιστικής, κονστρουκτιβιστικής και αφηρημένης τέχνης στη Λατινική Αμερική. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά τα στυλ τέχνης, αξίζει να επισκεφθείτε το Museo de Arte Moderno Ramirez Villamizar.

Εσυ θέλετε $500 δολάρια σε μετρητά για να διαθέσετε για το επόμενο ταξίδι σας; Εισαγω Διαγωνισμός #ShareTravelPics του Sharemoney να κερδίσετε την ευκαιρία να κερδίσετε μετρητά για ένα αεροπορικό εισιτήριο, ένα ξενοδοχείο, μια περιοδεία ή άλλη αγορά που σχετίζεται με ταξίδια.

Κερδίστε μια συμμετοχή υποβάλλοντας μια φωτογραφία της καλύτερης στιγμής ταξιδιού σας στο μας σελίδα διαγωνισμού. Έχετε μια φωτογραφία από την πεζοπορία σας στα Λευκά Όρη; Στείλτε το. Έχετε μια φωτογραφία που απολαμβάνετε μια νόστιμη απόλαυση σε ένα παριζιάνικο καφέ; Εισαγάγετε το! Όποια και αν είναι η στιγμή, απλώς υποβάλετέ το μέσω μας σελίδα διαγωνισμού και γράψτε μερικές φράσεις για την ιδιαίτερη ανάμνηση πίσω από τη φωτογραφία.

Δεν απαιτείται αγορά πρέπει να είναι 18+ για να εισέλθετε, πρέπει να είστε κάτοικος ΗΠΑ, μία καταχώρηση ανά email.